Kapat konto

Mitt e-postkonto har blivit kapat. Jag är ledsen för de besvär det för med sig. Om det är bifogade filer i e-postmeddelanden från deer-hunter@live.se öppna dom inte. Jag ska i kväll ta bort mitt live konto.

 

Det är alltså inte jag som skickar virus och annat skräp.

Återkommer.

Nu har jag bytt lösenord, behåller kontot så länge. Jag kan bara hoppas att det inte kommer mer skräpmail. Annars får jag ta bort kontot permanent. Man ska vara försiktig med hur man hanterar sitt lösenord....

Ha det bra i vårrusket :-)

/Johan

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulla-Britt Karlsson » Fler taxvalpar på G!:  ”Finns det någon ny sida 2014”

  • Anders Svensson » Påskhare:  ”Kunde inte låta bli att gilla bilden ovan :)”

  • Jan Stridh » Styrelsemöte och jakt:  ”Suveränt sätt att "komplettera" ett styrelsemöte!!”

  • hotlady » Premiärjakt 2012:  ”Ser ut att vara en underbar dag..”

  • Mikael » Arkeologi:  ”Onekligen en "guldgruva" på många sätt! För oss "lite äldre" blir det en nostalg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln