Påskhare

Vi har haft en fantastiskt fin påskhelg med flödande sol varje dag. Nästan helt vindstilla och termometern har vågat visa några positiva siffror. Känns som en evighet sen det var barmark. Vi tog en underbar promenad efter fyrisån på förmiddagen och såg naturen vakna upp efter den isande vintern.

 

Jag har längtat efter att börja spåra med "valpen". Hon är snart året nu, jösses vad tiden går. Snön är fläckvis borta och jag lade vårens första spår. Det gick alldeles utmärkt tills hon började snurra runt och väcka. Det kryllar av harar i området där vi bor och jösse hade väl trampat över spåret jag lagt. Men övning ger färdighet och jag fiskade in henne i spårlinan och hon tog an det igen. Vi fick ett spårslut men det var inte helt perfekt då det tydligen luktade påskhare mest överallt.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulla-Britt Karlsson » Fler taxvalpar på G!:  ”Finns det någon ny sida 2014”

  • Anders Svensson » Påskhare:  ”Kunde inte låta bli att gilla bilden ovan :)”

  • Jan Stridh » Styrelsemöte och jakt:  ”Suveränt sätt att "komplettera" ett styrelsemöte!!”

  • hotlady » Premiärjakt 2012:  ”Ser ut att vara en underbar dag..”

  • Mikael » Arkeologi:  ”Onekligen en "guldgruva" på många sätt! För oss "lite äldre" blir det en nostalg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln